پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند
سرخط خبرها

جهش بودجه فرهنگی مشهد در سال ۱۴۰۴ | اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان برای مساجد و مدارس علمیه

  • کد خبر: ۳۲۱۸۹۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
جهش بودجه فرهنگی مشهد در سال ۱۴۰۴ | اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان برای مساجد و مدارس علمیه
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از رشد قابل‌توجه بودجه زیرساخت‌های فرهنگی خبر داد و اعلام کرد: اعتبار اختصاص‌یافته به مساجد و مدارس علمیه در سال آینده به بیش از هزار میلیارد تومان خواهد رسید که از بسیاری از بودجه‌های ملی بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری امروز، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳، در مراسم آغاز عملیات احداث فاز ۴ پروژه مجتمع تربیتی‌آموزشی حضرت مهدی (عج)، از پیشرفت پروژه‌های فرهنگی و عمرانی در مشهد خبر داد.

وی با تأکید بر حمایت ویژه شورای ششم از زیرساخت‌های فرهنگی گفت: شورای ششم به عنوان یک جریان انقلابی، توجه ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی دارد و در همین راستا، بودجه اختصاص‌یافته به حوزه مساجد و مدارس علمیه در سال جاری به حدود ۶۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی گفت: این رقم در بودجه سال آینده به بیش از هزار میلیارد تومان خواهد رسید که از بسیاری از بودجه‌های ملی فراتر است.

طهوریان‌عسکری همچنین به تحولات چشمگیر در حوزه ورزش و حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد و گفت: اعتبار زیرساخت‌های ورزشی شهر از ۴۰ میلیارد تومان به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. در حوزه حمل‌ونقل نیز فاز نخست خط سه متروی مشهد به طول شش کیلومتر، از ترمینال تا میدان شهدا، به بهره‌برداری خواهد رسید که ایستگاه حرم مطهر رضوی نیز در این مسیر قرار دارد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اهمیت این پروژه برای مقام معظم رهبری، افزود: طبق نقل‌قول‌ها، اولین پرسش مقام معظم رهبری از نقشه متروی مشهد، درباره موقعیت ایستگاه حرم مطهر بود. این ایستگاه در نوروز امسال به بهره‌برداری می‌رسد و خط سه مترو به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حمل‌ونقل شهری، مسیر ترمینال، فرودگاه، راه‌آهن و میدان شهدا را به حرم مطهر متصل خواهد کرد.

طهوریان‌عسکری در پایان، ضمن قدردانی از همکاران خود در شورای شهر و کمیسیون عمران، بر لزوم حمایت ملی برای تکمیل این پروژه تأکید کرد و گفت: اگر پروژه متروی مشهد اعتبار ملی دریافت نکند، تکمیل سایر فاز‌های آن سال‌ها به طول خواهد انجامید. با این حال، مدیریت شهری با تمام توان برای تحقق این هدف مهم تلاش خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->